Strong Future International
Najbolji posao na internetu i najkorektnija kompanija!    Kako do novca            Home | Kontakt | Design by Unosan posao & Moj posao
 
Početna strana O poslu SFI zarada Kako početi Strategija Kontakt  
Prijava OVDJE
 
 
 

SFI STRATEGIJA

Sada bi već trebali biti sa statusom EA sa osvojenih 1500 VP poena.

Na vama je sad da se potrudite i radite po instrukcijama koje ste mogli pronaći i pročitati na našoj stranici SFI kako početi. Znači svakodnevno se ulogujte na vaš SFI nalog odradite dnevne zadatke, pročitajte lekciju koja vam stiže na vaš e-mail. Ako kojim slučajem lekcija nestigne možete je pronaći na vašoj SFI stranici Launchpad. Možda će ovo nekom zvučati i biti dosadno ali verujte da će se kroz jedan određeni period stvoriti rutina a stvari će se raditi ne automatski već sa razumevanjem. Odmah da napomenem da ovo nije nikako sav posao u SFI kompaniji već možete smatrati ovo kao jednim uvodom u veoma ozbiljan internet marketing posao. Zbog toga sve lekcije i zadaci su dozirani u pravoj meri i zadatak im je da vas postepeno uvode u mnogo ozbiljnije stvari. Ceo ovaj sistem rada sa početnicima i novim članovima osmislili su vrhunski internet marketig stručnjaci kako bi od totalnih početnika sa skromnim ili nikakvim znanjem načinili ozbiljne i veoma kvalitetne partnere. Naravno za to je potrebno da i vi uložite malo truda kako bi pomogli sami sebi.
Ovakav sistem je u praktučnoj primeni već duži niz godina i pokazao se kao izuzetno uspešan.

Svakodnevno posjećujte svoju online kancelariju i pratite da li ima nekih promena. Tako ćete steći naviku da redovno posećujete svoj poso. Vremenom ako uložite truda ovo će zaista postati vaš posao .

 

SADA MOŽEMO PREĆI KONKRETNO NA STRATEGIJU

Kako postupiti u prvom mesecu ?

U prvom mesecu trebate da osvojite minimalno 1500 VP kako bi stekli status EA, što je vaš prvi cilj. Tu se treba zaustaviti i obavljati samo dnevne zadatke sa to-do liste. Oni će vam donositi dnevne VP i trebate ih raditi svakodnevno. Ali sve ostalo što ste ostavili neodradjeno i možete videti u Hot Spots> VP Leadger, kao i lekcije koje ste ostavili, ostavljate  za sledeći mesec!

U isto vreme, pazite da ostanete iznad zelene linije u programu E365! Dakle, morate balansirati s minimalnim iznosom VP da ne ispadnete iz ovog programa! Zelenu liniju možete videti na vrhu vaše SFI stranice. Znači nesmete dozvoliti da vam ta traka sa zelenom bojom pređe u crvenu. Na traci bićete uvek obavešteni koliko ste VP poena iznad crvene linije. Tako da po tom podatku možete da kalkulišete koliko vam je potrebno bodova. Zaista nimalo nije teško!

VAŽNO !

U prvom mesecu redovno čitajte lekcije koja vam stižu ali nemojte odgovarati na pitanja koja se nalaze na samom kraju svake lekcije. Svaki odgovor na pitanje iz date lekcije nosi 15 VP a njih sačuvajte za sledeći mesec kada možete da odgovorite na svih 30 pitanja To je već 450 VP poena obezbeđenih za drugi mesec.
Na taj način ćete mnogo lakše osvojiti opet EA status ili više od sledećeg meseca.

Naravno svakodnevno vodite računa da ostanete u zelenoj liniji. Nije teško zaista !

Kao SFI Affilate, trebali bismo pokušati svaki mesec imati barem EA status. To nije lako, dok ne dobijete određeno znanje i počnete sa promocijom i gradnjom svoje strukture! Ono što je najvažnije, ipak, ne prestati! Kineski izreka kaže: " "Nije gubitnik onaj ko padne, gubitnik je onaj ko ne ustane !"
Gradnja vašeg vlastitog tima veoma je značajna jer će svaki vaš član tima koji bude radio po pravilima vama donositi direktno nove VP poene.
Vi u prvom mesecu možete postići i status TIM LIDERA, ali nije preporučljivo jer za taj status potrebno je odredjeno ulaganje, a to vam se nikako ne bi isplatilo. Znaci dovoljno je da prvi i drugi mesec imate status EA.

Hard work pays but must be an easier way?

(Naporan rad se plaća, ali mora biti lakši način?)

Nema ograničenja koliko možete zaraditi u SFI
Ali postoji jedna kvaka:. Morate znati KAKO. Morate razumeti kako ovaj sistem funkcioniše.
Samo gubitnik će reći: "Znam sve to!". U tom slučaju – neka mi pokaže  novac koji je zaradio do sada! Nikad ne recite "Znam!" pre nego što se možete dokazati sa vašim rezultatima.

Saznajte malo svaki dan. Uskoro, zarađivati ??novac s SFI postaće nošto sasvim prirodno i normalno za vas.

Za početak ključ je proučavanje dnevnih lekcija koje vam pristižu..

ŠTA BI BIO DOBAR START?

# 1 Launchpad lekcije, to pogledajte ovde:
https://www.sfimg.com/LaunchPad/

# 2 SFI Osnove, to pogledajte ovde:
https://www.sfimg.com/SFIBasics

Nemojte pokušati naučiti sve o SFI u nekoliko dana ili nedelja.

 

AKO SE NISTE JOŠ UČLANILI U SFI

URADITE TO SADA !

 

 

Za više informacija kliknite na KONTAKT!
 

 

     

Dalje >>

 
 
 
     
     
   

Početna strana

O poslu

SFI zarada

Kako početi

Strategija

Affiliate-sponzorisanje

Garancija zarade

Net škola komentari

FAQ
   

Kontakt
   
  BESPLATNA INTERNET OBUKA

 
Postani Nas Partner
Pridruzi se najboljoj skoli internet marketinga na Balkanu. Skola koja nudi i obuku i praksu kroz veoma stimulativan partnerski program. Krajnje je vreme da naucis kako da internet radi za tebe! PRIJAVI SE OVDE
 
   
   

 

   

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright Sva prava zadržana  www.kakodonovca.com  |  Privatnost
Zarada preko interneta

Posao  |   Posao drugi deo     |   Zaposlenje   |   Zarada   |   Izrada web stranica   |   Domen i hosting   |   Biznis