Strong Future International
Najbolji posao na internetu i najkorektnija kompanija!    Kako do novca            Home | Kontakt | Design by Unosan posao & Moj posao
 
Početna strana O poslu SFI zarada Kako početi Strategija Kontakt  
Prijava OVDJE
 
 
 
 

SFI kako početi

Ono što je veoma bitno za sam početak rada u SFI je da se počne ispravno. Prvi i osnovni cilj je ostvariti status EA2 – Executive Affiliate. Sa tim statusom kad ga potvrdite i ostanete na njemu dva meseca stičete pravo na finansijsku dobit koju SFI kompanija deli među svim svojim EA2 članovima. Za EA2 status potrebno je sakupiti 1500 poena , koje možete veoma brzo sakupiti ako postupate i radite ispravno.

Kada se posle registracije u SFI ulogujete na vašu SFI stranicu-nalog prva bitna stvar koju trebate uraditi u okviru prvih 24 časa je popuniti svoj profil sa pravim tacnim podacima i ubaciti vašu profilnu sliku (slično kao na Facebook-u)
Podaci trebaju da budu tačni jer na osnovu njih kada steknete uslov za dobijanje platne kartice po datim podacima izradiće se kartica i biće poslana na adresu koju ste naveli. Platna kartica vam služi za podizanje novca zarađenog u SFI kompaniji.

Preporuka je da na vašem browser-u otvorite novu karticu – tab kako bi ste mogli uporedo da kontrolišete dali ste sve ispravno uradili oslanjajući se na ova uputstva.

Počnimo redom
Otiđite na vašu početnu stranicu preko ovog linka https://www.sfimg.com/Home
Ulogujte se na vaš nalog  i možete kliknuti na prvi sleva meni sa nazivom HOME i tada ste na vašoj početnoj stranici.
Ovde ispod nalazi vam se slika sa karticama koje sadrže dnevne zadatke koje treba obaviti

Kao na slici tu ćete naći vaše dnevne, sedmične i mesečne zadatke koje treba da izvršite kako bi osvojili što veći broj VP poena VersaPoints (1500 VP trebate da imate svaki mesec radi zadržavanja EA statusa i direktnog učestvovanja u finansijskoj dobiti)

Radite zadatke jedan po jedan  uvek istim redom kako bi vam to postala rutina.

VAŽNO !

Ako skupite u prvih 24 časa 500 poena SFI će vas nagraditi sa dodatnih 200 poena
Na taj način vrlo lako može da se sakupi potrebnih 1500 na mesečnom nivou koji su potrebni za EA status.
Ako se pitate šta će se dogoditi ako se neko prijavi u SFI krajem meseca pa tako realno ima mnogo manje dana da sakupi 1500 poena za taj mesec od onoga ko se recimo prijavio početkom meseca to nije problem. Znači ako u prvom mesecu zbog ovih objektivnih okolnosti neuspete da steknete EA status svi poeni iz tog meseca preneće vam se u naredni mesec i tako ćete biti u ravnopravnoj poziciji za sticanje EA statusa.

Kada prikupite prvih 500 poena vaša nagrada od 200 poena stići će vam na vas račun za nekih 15 minuta. I dobijate vašu značku pogledaj sliku dole

1. Getting - Started Actions

Krenimo sa izvršavanjem zadataka

Klikom na plavi deo teksta bićete preusmereni na stranicu  gde se nalazi konkretan zadatak. Pažljivo pročitajte šta se konkretno traži od vas tj. koju akciju trebate poduzeti , ako vam engleski jezik ide slabije nije problem celu stranicu možete prevesti na vama odgovarajući jezik pomoću ugrađenog prevodioca. Po obavljenom zadatku vratite se na to-do listu i proverite dali ste dobili potrebne bodove za taj zadatak. Napomena sve radnje sa liste koje su označene sa  zvezdicom (*) su jednokratne tj. Izvršavaju se samo jedanput i posle ih više nećete moći izvršavati.

 

Evo konkretno šta trebate da uradite kod zadataka sa gornje slike. Kada kliknete na plavi deo teksta na stranici koja se iznova prikaze treba da pronađete znak u obliku velikog slova V (vidi sliku ispod) i da jednostavno kliknete na njega.   I tada ste osvojili broj bodova koliko piše na konkretnoj slici. Napomena znak (V) se nalazi u gornjem desnom uglu.

Nakon klika na znak dobićete obaveštenje da ste osvojili određeni broj poena   i da možete kliknuti na Go to Homepage ( povratak nazad) . Kako to izgleda mozete pogledati na slici ispod.

Zadaci su različiti i donose različit broj poena. Zadatke treba raditi jedan po jedan bez preskakanja. Ono što je izuzetno važno i krajnje korisno je to da pročitate sadržaj svake otvorene stranice, da se nebi sve svelo samo na puko klikanje. Svaka stranica sadrži bitne i nadasve korisne informacije koje će vam biti od velike koristi u daljem radu.

 

2. Daily Actions
DNEVNI ZADACI

Ovo je grupa dnevnih zadataka koji se obavljaju svaki dan ukupno ih ima 10 a po nijihovom izvršenju dobijate svakodnevno 11 bodova. (VP)

Ovde takođe imate plavi deo teksta na koji kada kliknete otvoriće vam se nova stranica na kojoj treba izvršiti zadatak. Zadatak je da kliknete na dnu stranice na veliko plavo polje kada kliknete na njega boja će se promenuti u sivu a vi ćete osvojiti 1 VP. Napomena svi tabovi – kartice koji su u crvenoj boji signaliziraju da taj zadatak na toj stranici danas nije izvšen.


3. WEEKLY & MONTHLY Actions.
Nedeljni i mesečni zadaci

Vas prvi nedeljni zadatak je da pošaljete timsku poruku vašim članovima ( onima koje ste vi preko sebe učlanili ) Pošto ste početnik verovatno nećete odmah imati  nove članove pa ovaj zadatak neće biti dostupan, ali možete ga kasnije izvršiti kada nekoga učlanite. Ovaj zadatak  donosi 30 VP nedeljno ili 120 VP mesečno
Drugi zadatak nosi 5 VP nedeljno, a njega izvršavate tako što kliknete na plavi tekst ( T connect page ). Pri čemu ćete biti preusmereni na vašu stranicu na https://www.tripleclicks.com
O njoj će biti reči na drugom mestu.

Treci zadatak vam donosi 3 VP nedeljno. Nakon što kliknete na plavi tekst ( Stream post ) doći ćete na stranicu na kojoj možete postavljati poruke koje može videti vaš tim i vaši A2A prijatelji. Svaka poruka nosi 1 VP i možete osvojiti 3 VP maksimalno u toku jedne nedelje. Naravno vi niste ograničeni na samo te tri poruke što znači da ih možete postavljati i više ali bodovaće se samo tri poruke nedeljno.

Iz ove grupe zadataka ostao je još jedan zadatak koji ćete biti u mogućnosti izvršavati jednom mesečno ali tek kada navršite 2 meseca članstva u SFI. Zadatak se sastoji u ocenjivanju rada vašeg sponzora (osoba preko koje ste se učlanili u SFI)

 

4. TripleClicks Sales & Team Leadership & Support

Trenutno za vas na početnom nivou zadaci iz ove grupe nisu dostupni pa će stoga biti objašnjeni naknadno (za njih ima vremena)

 

5. Intermediate actions

Ovi zadaci su iz grupe zadataka gde kada kliknete na plavi deo teksta otići ćete na novu stranicu gde treba u gornjem desnom uglu kliknuti na znak V kako bi zadatak bio obavljen. Preporuka je da odvojite nešto vremena i da pažljivo pročitate tekst na tim stranicama.


6. Sumiranje urađenog posla

Po završenom poslu obavezno proverite da kojim slučajem niste propustili neki od zadataka koji su ovde navedeni. Najlakši način da proverite je da kliknete na meni Hot Spots i u okviru njega pronađete i kliknete na VersaPoints Ledger na toj stranici dobićete kompletnu vašu statistiku urađenih poslova , koliko ste dnevno , mesečno I ukupno osvojili bodova.

Proverite da vam neki od zadataka nije ostao neizvršen. NAPOMENA treba da skupite 1500 poena i da postanete EA Executive Affiliate. Nakon što ste sakupili 1500 poena treba da čitate lekcije koje vam nudi SFI. Te lekcije vam objašnjavaju korak po korak šta je to SFI i njih ima 30. Svaki dan na e-mail stići će vam po jedna lekcija. Moj vam je savet da ne preskačete lekcije i da pažljivo svaku od njih pročitate. Ako treba i više puta. Osim toga te lekcije vam donose i poene. Na kraju svake lekcije imate postavljeno pitanje i nakon sto tacno odgovorite dobićete 15 VP. Takođe preporuka je da prilikom čitanja lekcija koje vam stižu, neodgovarate na pitanja čijim odgovorom dobijate poene. Zbog čega je to naglašeno saznaćete na stranici SFI strategija.

Koji je sledeći korak ?

Ako ste pravilno radili gore navedene postupke za dobijanje poena sada bi ste trebali na vašem nalogu imati 1500 VP ili približno toliko. To je siguran pokazatelj da ste korektno uradili sve zadatke. I da ste stekli Executive affiliate ( EA) status. Nadalje vas očekuju redovne dnevne aktivnosti u okviru SFI kompanije , upoznavanje sa SFI principom rada a sve to imate u opciji LAUNCHPAD (zeleno polje u gornjem desnom uglu ispod vaše fotografije) Obuka i trening lekcije izuzetnog internet marketing kursa nalaze se na stranici INTERNET INCOME. Njegova vrednost je procenjena na oko 300$ a vi ga dobijate BESPLATNO !

SAVETI ZA USPEŠAN RAD

  1. Veoma je poželjno a takođe i značajno da svakodnevno odrađujete dnevne zadatke sa TO-DO liste.
  2. Pratite i čitajte pažljivo lekcije iz LAUNCHPAD.
  3. Procitajte strategiju za slijedeci mjesec na ovoj stranici ( Strategija )
  4. Pratite zelenu liniju i budite oprezni da ne bi pali ispod nje. Nakon 6 nedelja slede veoma zanimljive nagrade.
  5. Uclanite se u facebook grupu u kojoj možete dobiti neke odgovore na vaša pitanja. Naravno prvo kontaktirati vašeg sponzora
  6. Pratite SFI webinare za EX-YU  područje kao i SFI webinare na engleskom jeziku. Više o njima možete saznati od vašeg sponzora.

 

Za više informacija kliknite na KONTAKT!
 

 

     

Dalje >>

 
 
 
     
     
   

Početna strana

O poslu

SFI zarada

Kako početi

Strategija

Affiliate-sponzorisanje

Garancija zarade

Net škola komentari

FAQ
   

Kontakt
   
  BESPLATNA INTERNET OBUKA

 
Postani Nas Partner
Pridruzi se najboljoj skoli internet marketinga na Balkanu. Skola koja nudi i obuku i praksu kroz veoma stimulativan partnerski program. Krajnje je vreme da naucis kako da internet radi za tebe! PRIJAVI SE OVDE
 
   
   

 

   

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

© Copyright Sva prava zadržana  www.kakodonovca.com  |  Privatnost
Zarada preko interneta

Posao  |   Posao drugi deo     |   Zaposlenje   |   Zarada   |   Izrada web stranica   |   Domen i hosting   |   Biznis